Miért engem válassz?

Miért engem válassz?

Te sem szeretnél elrontott tetoválást, ugye?

Rólam


Elmesélem Neked, hogyan jutottam el idáig. Mi mindent tanultam azon az úton, amin végig mentem.

18 évesen én a főiskolát választottam, tehát nem azonnal lettem a szakma szerelmese. A főiskola első évében megcsináltam a műkörömépítést, és annyi díszítő tanfolyamon vettem részt, hogy az oklevelekkel egy szobát ki lehetne tapétázni.

Az iskolai tanulmányom is jól ment, érdekesek voltak az órák, szerettem. Viszont a szépségápolás jobban érdekelt, így találtam rá a kozmetikára. Miután a kozmetikát is elvégeztem jelessel, ott is elkezdtem fejleszteni magam a különböző területeken. Alap szempillaépítő tanfolyam, aztán arra jött a szempilla-stylist képzés, amit a legjobbak egyikénél tanultam.

A sminktetoválásra akkor figyeltem fel, amikor vidéken dolgoztam, és ott az egyik lány gyönyörű sminktetoválásokat készített. Nagyon szerettem figyelni, ő pedig szívesen magyarázott nekem, mit miért csinál. Ekkor határoztam el, hogy ezzel szeretnék foglalkozni! Idő közben Budapestre költöztem kiskutyámmal és párommal, szerencsére nem kellett nagyon munkát keresgélnem, mert az első állásinterjúmon felvettek, amire elmentem. Amikor elkezdtem dolgozni, már sminktanfolyamon vettem részt. Ez már tudatosan a sminktetoválás miatt, mert annyi rálátásom volt az egészre, hogy a berajzolás a legfontosabb. Ha az tökéletes, rossz tetoválás már nehezen lehet belőle.

Divatsminkes lettem, és volt szerencsém pár menyasszonyt is kisminkelni, szerencsére a rabja lettem a sminkelésnek. Jó tanárom volt. 🙂

Ezután már tudtam, hogy kinek mi áll jól, milyen arcformákhoz milyen szemöldök, száj, szemvonal való. Azonban hogy tudom fejleszteni azt, hogy két egyforma szemöldök legyen?! Az az ötletem támadt, hogy rajztanfolyammal ez tökéletesíthető! Elvégeztem, és gyakoroltam. És úgy éreztem, elérkezett az idő, hogy elvégezzem a sminktetoválást, ami miatt az egészet csináltam. Így jelentkeztem a sminktetováló tanfolyamra. Természetesen itt is a legjobb helyen, legjobb géppel. Minőség mániás vagyok, arra jöttem rá. Nem elégszem meg a középkategóriával, de nem is kell. 🙂

És végre teljesült az álmom, Sminktetováló vagyok! 🙂

Örülök, hogy velem tartottál, hogy érdekelt a történetem. Köszönöm, hogy elolvastad. 🙂

Vendégeim véleményei

Vendégeim véleményei

Köszönöm! Eddig mindenkinek tetszett! 🙂

Vida Marcsi

Köszönöm szépen!! Túl vagyok rajta. És igen vannak csodák!!! 🙂 Örülök, hogy egy ilyen profi sminktetoválást készítettél nekem. Ja, és milyen ügyesen precizen!!! 🙂 Köszönöm ezt a napot és ezt a csodálatos ajándékot! 🙂

Vincze Évi

Virtuális séta

Virtuális séta

Ha rákattintasz a képre, akkor megnézheted, hol készítem el Neked a sminktetoválásod. Meglesheted az üzletet belülről, illetve a könnyű tájékozódás érdekében, kívülről is fel tudod mérni a terepet.

A billentyűzet nyilainak segítségével tudsz felfelé- lefelé, illetve oldalirányba nézelődni. A villogó pontokra kattintva tudsz az üzletbe és az üzlet elé jutni.

Megtekintem

Időpontfoglalás

Időpontfoglalás

Ha most online foglalsz időpontot, értékes ajándékot is kapsz a sminktetoválás mellé!

Időpontot szeretnék

Megközelítés

Üzletünket Budapesten találod meg, a 14. kerületben (Zuglóban), a Komócsy utca 14. szám alatt.

Ha autóval jössz, a Nagy Lajos király útja felől lehet bekanyarodni az utcába. A parkolás díjmentes.

Ha tömegközlekedéssel jössz, akkor a (3-as villamos, 32- es busz) Szugló utcai megállónál, vagy (7-es, 7E, 107, 110, 112- es buszokkal) a Bosnyák téren kell leszállnod.

Bejelentkezés Hétfőtől-Péntekig 10-20 óráig.

A tetoválások időpontja Szombat-Vasárnapig 9-18 óráig (egyeztetés alapján).

Elérhetőségek

×

Online bejelentkezés

Jelentkezz be hozzám, hogy elkészüljön álmaid sminktetoválása!

Válaszd ki a tetoválandó részt!