A minőségnek ára van,

A minőségnek ára van,

de hidd el megéri! Te sem szeretnél elrontott tetoválást, ugye?

Sminktetoválás


Ismerd meg a sminktetoválás különböző fajtáit, válaszd ki a számodra legérdekesebb területet, és tudj meg róla többet! Kellemes olvasást, ha megtetszett valamelyik, de nem vagy biztos benne, jelentkezz konzultációra, ott berajzoljuk Neked!

Sminktetoválásról

Sminktetoválásról

Tudom, mire gondolsz! Szeretnél sminktetoválást, de félsz, hogy elrontják. Félsz, hogy fájni fog. Félsz, hogy természetellenes lesz. Ezáltal vonakodva gondolsz a sminktetoválásra./ Ezért szkeptikus vagy a témával kapcsolatban. Az jut az eszedbe, hogy a természetes ajkadat elrontják egy barnás-lilás színnel, a tetovált szemöldök pedig az utca másik oldaláról is látszik, hogy tetoválva van? Ne aggódj! Szerencsére ez már a múlté.

Amit én képviselek, az a természetesség! Természetes, tartós sminket kapsz, amiről nem mondják meg a szembe jövők, hogy tetoválásod van. A legtöbben azt fogják kérdezni, „Neked milyen márkájú rúzsod van, ami egész este tart? ” „Olyan ügyes vagy, hogy minden nap ilyen szépen ki tudod húzni a szemed, és ideérsz reggel 8-ra!” Arra vagy kíváncsi, mi a titka a természetes látszatú tetoválásnak? Megosztom Veled. Kattints arra a fajtára, ami a legjobban érdekel!

Ajak

Ajak

Az ajaktetoválásodnál rengeteg szín közül tudsz választani, természetesen elmondom, hogy Neked személy szerint melyik áll a legjobban. A színnel tudom természetessé varázsolni a tartós sminkedet. Színt keverni is tudunk, tehát akár egyedi színe is lehet az ajkadnak. Nézd meg kinek ajánlom az ajaktetoválást, és számold meg, hány pont érvényes rád!

Tovább az ajaktetováláshoz
Szemöldök

Szemöldök

A szemöldök-tetoválás tipikusan az a fajta tetoválás, amit nagyon szépen, természetesen is el lehet készíteni, azonban nagyon mű hatást is tud kelteni. Ez a technikától, illetve a szín kiválasztástól függ. A legtermészetesebb szemöldök-tetoválás szálazási technikával készül. Ha kíváncsi vagy, hogy a szemöldök-tetoválást kinek ajánlom, akkor kattints a szöveg melletti gombra!

Tovább a szemöldök-tetováláshoz
Szemhéj

Szemhéj

A szemhéjtetoválásnál is lehet a természetes vonalat követni. Itt a természetesség a vonal vastagságában, illetve formájában rejlik. Az én szemtetoválásom például nagyon vékony: mindössze szempillatő-sűrítésből és egy leheletnyi vékony vonalból áll. Ez a típusú szemhéjtetoválás számomra a mindennapos kényelmet jelenti. Nézd meg, milyen esetben ajánlom Neked a szemhéjtetoválást!

Tovább a szemhéjtetováláshoz
Időpontfoglalás

Időpontfoglalás

Ha most online foglalsz időpontot, értékes ajándékot is kapsz a sminktetoválás mellé!

Időpontot szeretnék

Megközelítés

Üzletünket Budapesten találod meg, a 14. kerületben (Zuglóban), a Komócsy utca 14. szám alatt.

Ha autóval jössz, a Nagy Lajos király útja felől lehet bekanyarodni az utcába. A parkolás díjmentes.

Ha tömegközlekedéssel jössz, akkor a (3-as villamos, 32- es busz) Szugló utcai megállónál, vagy (7-es, 7E, 107, 110, 112- es buszokkal) a Bosnyák téren kell leszállnod.

Bejelentkezés Hétfőtől-Péntekig 10-20 óráig.

A tetoválások időpontja Szombat-Vasárnapig 9-18 óráig (egyeztetés alapján).

Elérhetőségek

×

Online bejelentkezés

Jelentkezz be hozzám, hogy elkészüljön álmaid sminktetoválása!

Válaszd ki a tetoválandó részt!